Om bloggen

Penny's bokblogg er, som navnet tilsier, en blogg om bøker. Bloggeren (21) er en alminnelig lesehest, ikke en som leser 100 bøker i året, men en som er glad i å lese og skrive annmeldelser. Jeg er spesielt glad i fantasy og "dameromaner". Er ikke så glad i krim eller lignende, veldig sjeldent jeg leser det.

Jeg er veldig glad i Harry Potter bøkene, det er nok min favorittserie nummer 1. Ellers liker jeg mye av det Kate Morton har skrevet og The Hunger Games-triologien. I sin tid var jeg veldig Twilight fan også, men jeg har etterhvert fått et nytt syn på den serien. Kan ha noe med at jeg leste bøkene når jeg 15 år.
En annen serie med bøker jeg jobber med igjennom på sommeren, er Sagaen om Isfolket. Litt "guilty pleasure", men synes det er underholdene og lettleste bøker.

Hvorfor Penny?
Jo, for tro det eller ei, så var det Pennyklubben som startet min leseinteresse for alvor. Jeg leste de fleste bøkene derfra og Fullblodsserien falt spesielt i smak, samt et par andre bøker. Derfor bruker jeg navnet Penny her på bloggen.